Σοδιά

Περιγραφή

Ανοικτό πράσινο χρώμα. Στη μύτη μέτρια+ ένταση με αρώματα γρασιδιού και κόκκινου μήλου. Στο στόμα στοιχεία φρούτων με πικρά και πικάντικα στοιχεία σε πλήρη αρμονία. Μέτρια επίγευση.

Παραγωγή Ελαιόλαδου
Η ελαιοποίηση γίνεται με σύγχρονες μεθόδους και αποκλειστικά με μηχανικά μέσα. Ακολουθείτε η διαδικασία της ψυχρής έκθλιψης σε διφασικό ελαιοτριβείο και έτσι επιτυγχάνετε η βέλτιστη εξοικονόμηση νερού.

Ελαιώνας
Στους πρόποδες του όρους Συμβόλου σε υψόμετρο 350 μέτρων βρίσκεται ο ελαιώνας του κτήματος. Η ηλικία των δέντρων είναι 60 ετών και το ιδανικό μικροκλίμα της περιοχής βοηθάει στην εφαρμογή της βιολογικής καλλιέργειας. Το έδαφος είναι πετρώδες με κλίση και το ψυχρό κλίμα του χειμώνα σε συνδυασμό με το θερμό καλοκαίρι συντελεί στην ομαλή ωρίμανση του καρπού.

ΤΥΠΟΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ
Εξαιρετικό Παρθένο – Αγουρέλαιο Μυρτόφυτο, Καβάλα Μεγάρων 70% Χαλκιδικής 30%
ΩΡΙΜΑΝΣΗ
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΛΑΙΩΣΗΣ
ΤΡΥΓΟΣ
ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Food Pairing

Οργανοληπτική Ανάλυση
Φρουτώδες 5,3
Πικρό 3,1
Πικάντικο 4,0
Σφάλμα 0,0

Αναλυτικά χαρακτηριστικά

ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ ΒΑΘΜΟΣ ΑΝΑΓΟΝΤΑ ΣΑΚΧΑΡΑ ΕΝΕΡΓΟΣ ΟΞΥΤΗΤΑ (PH)
ΟΛΙΚΗ ΟΞΥΤΗΤΑ Πτητικη οξυτητα Ελευθερο/ ολικο θειωδες

Fact Sheets

Description Size Download

Photos

Description Size Download

Presentation

Name Download
8 Download